Baleària

25 restaurants de tota Menorca oferiran menús elaborats amb producte local La Fira Arrels es celebrarà els dies 14 i 15 d'abril

El Consell Insular de Menorca amb el suport de les associacions de restaurants de CAEB i PIME impulsa unes jornades gastronòmiques de producte local i cuina de Menorca. Del 6 al 15 d’abril 25 restaurants de tota l’illa partciparan en aquestes jornades Arrels oferint menús elaborats amb producte menorquí.

Una iniciatia que sorgeix a partr de l’objectu de la Fira Arrels, promoguda pel Consell Insular, de realçar el producte i la cuina de Menorca, donant l’oportunitat a productors i cuiners de donar a conèixer el millor dels productes locals i les receptes menorquines.

Per això, amb el propòsit de fomentar que els restaurants de l’illa recolzin el producte local i l’incloguin en la seia carta, durant una setmana tots els restaurants inscrits a les jornades oferiran un Menú Arrels elaborat només amb productes de Menorca. Cada restaurant haurà pogut escollir els ingredients locals protagonistes dels seus plats i el preu del menú.

Els restaurants partcipants seran:

1. Es Tast de Na Sílvia
2. Torralbenc
3. Magí 24
4. Es Tastet
5. Tast
6. Pan i Vino
7. The Tapas Gastrobar
8. Es Festuc
9. Café Marés
10. Smoix
11. Ci adella
12. Mon
13. Rels
14. Ca na Pilar
15. Casino Sant Climent
16. Ca n’Aguedet
17. Sa Pedrera des Pujol
18. Can Bernat des Grau
19. Passió Mediterrània
20. Racó des Palau
21. S’Engolidor
22. Ses Voltes
23. Alcaufar Vell
24. Rías Baixas
25. Street Food by Mestre

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.