La ginebra iNNat de Licors Biniarbolla obté 92 punts a la Guia Peñín dels Destil·lats i la Cocteleria

La prestigiosa guia destaca la seva aroma cítric, balsàmic i el seu equilibri, gust i frescor en boca per atorgar-li la categoria de Premium

La ginebra iNNat de Licors Biniarbolla obté 92 punts a la Guia Peñín dels Destil·lats i la Cocteleria

La ginebra iNNat, de l’empresa Licors Biniarbolla, ha obtingut una puntuació de 92 sobre 100 en l’edició 2018 de la Guia Peñín dels Destil·lats, la Cocteleria i el Vermut. Amb aquesta puntuació, iNNat Gin irromp per primera vegada en aquest prestigiós manual i passa a ser catalogada com una ginebra “Premium”, situant-se així com una de les millors ginebres d’Espanya.

Per Cristina Quintana, CEO de Licors Biniarbolla, “aquesta distinció suposa la culminació d’un projecte i una recompensa al dur treball per aconseguir una ginebra d’alta qualitat mitjançant la maceració dels botànics, mètode d’elaboració que caracteritza a la nostra empresa”. A més, després de dos anys en el mercat, aquesta puntuació “aconsegueix posicionar-nos entre les millors”, destaca Quintana.

Els tastadors professionals de la Guia Peñín destaquen el color cristal·lí, així com l’aroma cítric, balsàmic i d’herbes de tocador per fer pujar iNNat Gin fins a la categoria Premium. A més, també remarquen el seu sabor equilibrat, fresc i saborós.

Participació en el IX Saló dels Destil·lats i el Vermut


L’excel·lent puntuació obtinguda a la Guia 2018 ha permès que iNNat Gin participés en la novena edició del Saló dels Destil·lats i el Vermut, celebrat ahir al Palau de Neptú de Madrid. Aquest esdeveniment, al qual assisteixen només aquelles begudes catalogades com Premium després d’haver aconseguit una valoració de 90 o més punts, és considerat la trobada de referència entre professionals del sector de les begudes espirituoses. A més de ser l’espai en què es va fer la presentació oficial de la Guia d’aquest any, el saló va servir per mostrar més de 200 productes, entre novetats i marques ja assentades, davant els 4.000 professionals assistents.

Així mateix, iNNat Gin va ser una de les ginebres seleccionades per l’estand de The Original Tonic, tònica oficial de l’esdeveniment, per a realitzar demostracions de cocteleria i degustacions.

La Guia Peñín, referent mundial a nivell nacional i internacional

Amb una experiència de més de 25 anys, la Guia Peñín és la publicació de vins espanyols de referència a nivell nacional i internacional per a professionals i aficionats a l’enologia. Després de l’èxit de la guia de vins, actualment també editen la Guia dels Caves i altres Bombolles i la Guia d’Destil·lats i Cocteleria. En la seva vuitena edició dedicada a les begudes espirituoses, el manual supera el seu sostre de marques tastades, aconseguint per primera vegada les 1.800 referències, enfront de les 1.690 de l’edició de 2017. Entre les begudes amb més referències destaquen un any més la ginebra, el whisky i el rom.

Licors Biniarbolla: elaboració artesanal de begudes espirituoses des de fa més de 50 anys


Licors Biniarbolla és una empresa familiar que es dedica a l’elaboració artesanal de licors i ginebres des de fa més de 50 anys. En les seves instal·lacions segueix la recepta tradicional heretada per la família Quintana dels monjos de la Muntanya Toro de Menorca, en la qual es posa especial atenció en la maceració de fruites i herbes aromàtiques, procés pel qual els licors mantenen les seves propietats medicinals i digestives. Per això, el seu fundador, Lorenzo Quintana, va aconseguir convertir-se en l’únic licorer amb carta de mestre artesà de Balears. L’empresa inicia ara una nova etapa sota la direcció de Cristina Quintana qui, respectant els processos tradicionals, ha ampliat la gamma de productes i ha creat les ginebres iNNat -de qualitat Premium- i Glop, d’acord amb les arrels del gin menorquí.

Foodies on Menorca

Vinum

Si voleu saber més d’aquest vi, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

https://vinum-menorca.com/