Les arrels de la cuina menorquina, receptes de cuina antiga El darrer llibre de Bep Al·lès és un compromís ferm amb el producte local de l'illa

El passat mes de desembre es va publicar el llibre “Les arrels de la cuina menorquina”, receptes de cuina antiga, que és el darrer treball editorial que ha publicat el periodista i gastrònom Bep Al·lès, autor també d’aquest blog per als amants de la gastronomia.

Aquest treball recull 120 receptes de cuina antiga, que beuen dels receptaris més purs de les arrels de la cuina menorquina, on el lector hi trobarà plats de famílies nobles de Ciutadella, com és el cas dels Squella i dels Saura, però també de famílies benestants dels anys 40 i 50 com és el cas dels Gelabert o la mateixa família Al·lès, amb les receptes familiars i també del recordat restaurant de l’Hotel Ses Set Voltes, a la platja de Santandria. També hi ha receptes de l’Hotel Alfonso III i de la recordada Fonda Faner, juntament amb elaboracions de llibretes de gent de la pagesia, algunes de Ramon Cavaller i també les que ha anat apuntant com a membre de Fra Roger dels grans mestres dels fogons menorquins, Josep Borràs i Miquel Mariano.

El llibre que és en si un compromís ferm amb el producte local de l’illa, indispensable per a poder elaborar les 120 receptes que s’hi expliquen, a més dels comentaris sobre cadascuna d’elles.

Es troba a la venda a les principals llibreries de Menorca, i també a Palma de Mallorca.

Per als interessats en adquirir-lo de fora de Menorca, es poden fer enviaments per correu tot contactant primer amb eliris-digital@infotelecom.es o bé amb el 971382920

Compartir a
vinum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Información básica sobre protección de datos
Setmanaris i Revistes SL (en adelante, Foodies on Menorca), como responsable de esta web, le informa que los datos de carácter personal que proporcione rellenando el presente formulario serán tratados con la finalidad de atender sus consultas y remitirle información de su interés. Al enviar el formulario, Ud. legitima a Foodies on Menorca y da su consentimiento a este tratamiento y registro de sus datos. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión de sus datos contactando con el Delegado de Protección de Datos en las formas que se indican en nuestra Política de Privacidad o presentar una reclamación ante la Agencia de Protección de Datos.